Etusivu Esittely Opetustarjonta Hinnasto Yhteystiedot

"Jokaisen tulisi käydä edes kerran eläessään laulutunnilla."

HINNASTO
Ensimmäinen Kokeilutunti (30 min) on ilmainen, eikä velvoita ottamaan
lisätunteja
.

30 minuutin tunti 25€
45 minuutin tunti 30€
60 minuutin tunti 35€

Laulutunnin hintaan sisältyy lauluteknillisen opetuksen lisäksi teorian ja solfan opetusta ja materiaalikustannukset(mm. nuotit).

PAKETTIHINNASTO
4 X 45 minuutin tuntia 100€ (25€/tunti)
8 X 45 minuutin tuntia 180€ (22,55€/tunti)
12 X 45 minuutin tuntia 255€ (21,25€/tunti)

Laulutunti paketteja on mahdollista saada myös 30 minuutin sekä 60 minuutin paketteina. On myös mahdollista räätälöidä juuri sinulle sopiva paketti, mikäli tarkoituksesi on ottaa minulta pidemmälle ajalle tunteja. Kysy hinnoista
ja paketeista lisää sähköpostilla.

ALENNUKSET
Voimassa olevalla opiskelija- tai eläkeläiskortilla saat tunneista 10% alennuksen ja kuuloliiton jäsenkortilla saat 20% alennuksen (saat alennuksen vain
yhdellä kortilla).

NUOTINNOS JA SÄVELLYSTYÖT
Minulta saa tilattua myös nuotinnoksia ja sävellystöitä. Esimerkiksi tarvitset häihin erityisen kappaleen josta ei löydy nuotteja, käänny puoleeni! muistutan, että mitä pidempi ja vaativampi työ, sen kauemmin työn tekeminen kestää joten ota rohkeasti yhteyttä ajoissa! Työn hinta riippuu täysin kappaleen pituudesta ja nuotinnoksen halutusta tarkkuudesta (halutaanko vain melodia ja sointumerkit vai täydellinen pianonuotti tai isompi kokoonpano).

HUILU JA TEORIA
Tiedustele huilutuntien ja teoriatuntien hinnoista sähköpostitse!

ESIINTYMINEN
Minua voi kutsua esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin aina muistotilaisuuksista häihin. Palkkioni suuruus riippuu täysin pyydetyn ohjelmiston laajuudesta ja vaativuudesta. Otathan minuun yhteyttä ja kerro tarkemmin tilaisuuden luonteesta ja haluamista kappaleistasi. Huomaathan minut tilatessasi että edustan klassista musiikkia, eikä repertuaariini kuulu kevytmusiikki (tällä tarkoitan sitä, että tekniikkani ei sovellu esittämään jazzia tai heviä) vaan olen puhtaasi klassisen laulun edustaja (Poikkeuksena virret ja hengelliset laulut, ne kuuluvat repertuaariini).