Etusivu Esittely Opetustarjonta Hinnasto Yhteystiedot

"Jokaisen tulisi käydä edes kerran eläessään laulutunnilla."


OPETUSTARJONTA

Klassinen laulu
Klassinen laulu on erityisosaamiseni riippumatta siitä mitä äänialaa edustat itse. Laulutuntien kulku riippuu täysin oppilaan lähtötasosta. Laulamiseen et tarvitse urheilijan kuntoa, etkä täydellistä kuuloa (kaikkein suotavaa olisi, että kuulisit edes kuulolaitteella), joten tunneille ei ole ikärajaa! Toivoisin kuitenkin, että olisit vähintään 16-vuotias, sillä liian nuorella iällä aloitettu klassinen laulu voi vahingoittaa murrosiän äänihuulten kehitystä(varsinkin miehillä) väärin tehtynä.

Tunneilla opetellaan tasosta riippuen teoriaa, nuotinlukua, äänen ja kehon hallintaa ja mikä parasta, itse laulamista! Kieliäkään sinun ei tarvitse osata,minä opetan tarpeellisen ääntämisen (saksan tai italian taito on siis eduksi, mutta ei välttämätöntä!).

Huilu (klassinen)
Minulta saa myös huilutunteja alkeista jo edistyneimmille tasoille. Tullessasi tunnille, oma huilu on suotavaa, mutta minulta saa tunneille käytettäväksi huilun (ei kuitenkaan mukaan kotiin). Yläikärajaa ei ole, mutta alle 10-vuotiaita en mielelläni ota, ellei lapsen hampaat ole täysin puhjenneet (jos silti haluaa tulla tunneille, voin opettaa sitä nuorempia nokkahuilulla).

Klassinen teoria
Tarjoan myös teorian opetusta klassisessa musiikissa perustasoista D-teoriaan asti. Teoriaopetus kuuluu tuntien hintaan tarvittaessa, mutta minulta voi tiedustella myös teorian yksityisopetusta.

Sibelius notaatio-ohjelman käyttö
Tarjoan myös Sibelius notaatio-ohjelman opetusta! Hallitsen Sibelius 7.5 ja sitä edeltävät versiot (5 asti) ja voin opastaa ohjelman sujuvassa käytössä,varsinkin 7 versiota, jos oma musiikillinen termistö englanniksi on vieraampaa sinulle.